geo understreker strategisk hensikt ved å styrke styret og toppledelsesteamet

Tags:

Kategorier:

geo (Green Energy Options), den dyktige Cambridge-baserte energispesialisten, har understreket sin strategiske hensikt med to nye avtaler som gjenspeiler dens ønske om å vokse og vinne i det stadig mer komplekse energilandskapet, både nasjonalt og gjennom internasjonal ekspansjon.

Patrick Caiger-Smith, medgrunnlegger og nåværende administrerende direktør (CEO), blir styreleder (Executive Chairman), og opprettholder en aktiv rolle i virksomheten, samtidig som han bruker mer tid på investorrelasjoner og hjelper til med å bygge de nye partnerskapene som er nødvendige for å levere geos vekststrategi mens Steve Cunningham, tidligere SVP EMEA og administrerende direktør (CEO) hos Landis + Gyr i Storbritannia og Irland, påtar seg rollen som administrerende direktør (CEO) i geo.

geos strategi er å muliggjøre en bærekraftig fremtid der hver husstand kan håndtere og minimere karbonavtrykket uten å måtte tenke på det.

Å lede det kompetente energimarkedet og utvide det beste Storbritannia kan tilby av styringsferdigheter og -kompetanse innenfor grønn energi til nye geografiske områder, stiller en rekke nye krav til geo, og utnevnelsen av Steve Cunningham som administrerende direktør (CEO) gjenspeiler dette. Hans brede erfaring i omfattende arbeid med verktøy og i B2B2C-området, omfattende suksess for global utvikling av partnerskap og bakgrunn fra kompleks IT-systemdistribusjon og -administrasjon gjør at hans ferdigheter samsvarer perfekt med geos fremvoksende utfordringer.

“De siste 12 månedene har tempoet i endringene i det globale energimarkedet akselerert raskere enn på noe tidspunkt i geos historie. For å opprettholde og bygge videre på vår lederskapsposisjon når det gjelder å betjene våre eksisterende og fremtidige kunder, er dette det riktige tidspunktet å styrke geos styre og bringe et nytt sett med komplementære ferdigheter til virksomheten. Jeg er henrykt over å ønske Steve velkommen til geo”, sa Patrick Caiger-Smith.

Til støtte for sin visjon har geo nylig kunngjort et strategisk partnerskap med Schneider Electric, med fokus på å skape en trinnendring i hvordan huseiere kan redusere energiforbruket, og selskapet har en rekke ytterligere partnerskap under planlegging, som hver utgjør en viktig del av strategien. Å utvikle og utnytte disse partnerskapene, samtidig som det utvider evnen til å støtte kunder i flere bransjesegmenter over hele verden, betyr å utvide geos nåværende erfaring og kompetanse.

Steve Cunningham sa: “geo har en unik posisjon i det globale energimarkedet takket være dets evne til effektivt å få tilgang til og analysere svært nøyaktige sanntids karbonavtrykk, forbruks- og kostnadsdata og å bruke disse dataene til å gi handlingsbar innsikt som er avgjørende for å håndtere virkningen av klimaendringer. Jeg har kjent geo i flere år, og muligheten til å lede selskapet i sitt neste utviklingsstadium og spille en reell rolle i en verden mot netto nullutslipp, er noe jeg ser veldig frem til. Jeg gleder meg til å jobbe med styret, lederteamet vårt og alle hos geo, i tillegg til samarbeid med våre kunder og partnere, for å oppnå dette.”