Om geo

geo er Europas ledende leverandør av produkter og tjenester huseiere kan bruke for å se og forstå energiforbruket sitt. Vi støtter forbrukerne i forståelse av energien deres og tiltak for å kontrollere og redusere forbruket, noe som resulterer i lavere kostnader. Direkte og historisk informasjon om strømforbruket kan presenteres på en måte som engasjerer og informerer forbrukeren. Hvor mye bruker jeg og hva koster det? Er jeg på rett spor med bruken min eller ikke? Har jeg latt lys stå på noen steder i huset? Innsikt kan deles for å endre atferd, øke bevisstheten og redusere kostnadene

Virksomheter som energiforhandlere, kommuner, nettselskaper og eiendomsutviklere kan alle bruke disse løsningene for å utvide kundetilbudene sine, få verdifull kundeinnsikt gjennom dataanalyse, skape nye inntektsstrømmer og forbedre nye og eksisterende relasjoner, samtidig som kundelojaliteten forbedres.

Energiforhandlere

geo har lang erfaring med å samarbeide med energiforhandlere i Storbritannia og Europa. Og selv om hvert marked er forskjellig, er det likheter på tvers av dem med delte problemer og utfordringer. Markedene blir mer konkurransedyktige med større kundekjerne, det er press for å støtte kundene til å redusere energiforbruket som påvirker inntektene, lovgivning kan forstyrre eksisterende forretningsmodeller og ny, innovativ teknologi bør finnes, testes og rulles ut for å støtte forretningsstrategier. geo kan støtte forhandlere med disse problemene og samarbeide med deg for å finne den beste løsningen for kundene dine.

Kommuner

Uavhengig, internasjonal forskning viser at den mest effektive måten å støtte mennesker i å forstå energiforbruket på, er å «synliggjøre energi». Organisasjoner som kommuner har lykkes med engasjere leietakerne ved å tilby råd og løsninger innen strukturerte programmer. Energitrenere kombinert med engasjerende energiovervåkere kombineres for å øke bevisstheten, atferdsendring og besparelser. Kan leietakerne dra fordel av enkle, lettfattelige løsninger som hjelper dem å spare energi og penger?

Eiendomsutviklere

Med fokus på å oppgradere egenskaper for å gjøre dem mer energieffektive, kommer en mulighet til å støtte menneskene som bor på disse eiendommene. Ved å synliggjøre energi med engasjerende energiovervåkingsløsninger og varmekontroll, kan eiendomsutviklerne forbedre sitt eget forslag. Eiendomsutviklerne kan oppnå en forbedret energivurdering, men hvorfor ikke oppmuntre til energisparing?

Kontakt det kommersielle teamet vårt