geo kunngjør partnerskap med Schneider Electric

Tags:

Kategorier:

Partnerskapet vil levere det første fullstendig forbundne, helhetlige oppvarmingsstyringssystemet som benytter hele spekteret av smartmålerdata.

Schneider Electric

Denne felles lanseringen er banebrytende for begge selskapene. Den er en kombinasjon av geos innovative, smidige produktutvikling og datakunnskap, og Schneiders energistyringsteknologi og omfattende kanalnettverk.

Forutsetningen for å kunne utvikle nullutslippshjem er at selskaper samarbeider om å skape smartere, mer sammenknyttede og effektive massemarkedsløsninger. Partnerskapet mellom geo og Schneider Electric gir markedet for styring av energi i hjemmet et nytt nivå av intelligens, og ansporer til omfattende endringer.

“Partnerskapet vil levere det første fullt ut sammenknyttede, helhetlige oppvarmingsstyringssystemet som benytter hele spekteret av smartmålerdata”, uttalte Patrick Caiger-Smith, administrerende direktør for geo. “Smartmålere rulles ut over hele Storbritannia, men vi har i liten grad sett tdataene som genereres bli brukt som grunnlag for energistyring i hjemmet. Løsningen som er utviklet gjennom dette partnerskapet er virkelig banebrytende og tilfører datavitenskap i et stort infrastrukturprogram for å gi forbrukerne kontroll.”

Vi ser frem til å dele resultatene av denne spennende utviklingen i fremtiden, i mellomtiden kan du lese hele pressemeldingen her.